Ruimte voor jouw talent

In een persoonlijk op maat gemaakt programma genaamd "Ruimte voor jouw talent" gaat Keesje samen met jou aan de slag met het (her)ontdekken van jouw unieke talent.

 

In het traject is er aandacht voor de specifieke behoefte in ieders persoonlijke ontwikkeling. Je gaat samen op ontdekkingsreis naar jouw unieke talent. Jij gaat ervaren wat de impact is die jij creëert en durft meer en meer te gaan vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Dit om uiteindelijk jouw talent en intuïtie te kunnen koppelen aan je werk(keuze) en manier van leven.

Het programma begint met een kennismakingsgesprek waarna Keesje een voorstel zal doen voor het aantal gesprekken, de duur en de verdere aanpak. Dit wordt het startpunt van de ontdekkingsreis in het ruimte creëren voor jouw talent!

Gedurende het gehele traject zal gewerkt worden via praktische, creatieve, intuïtieve werkvormen en oefeningen. En het zou zo maar kunnen dat wij verbinding maken met een ander Eigen Wijs talent. Keesje gelooft in het leren in de praktijk en van elkaar. 

Aandacht voor talent 

Gedurende een inspirerend 1 daags programma genaamd "Aandacht voor talent" gaat Keesje samen met jou en een aantal andere Eigen Wijze talenten op ontdekkingsreis in de stad ’s-Hertogenbosch.

 

Dit is een stad waar naast de cultuur en het bourgondische leven veel te ontdekken valt als je het hebt over talent. Een stad met een snelgroeiend aantal (sociale) ondernemers die allemaal vanuit hun talent, impact en Eigen Wijsheid werken.

Tijdens de dag zal jouw eigen ontdekkingsreis om ruimte te creëren voor jouw talent als rode draad door het programma gaan. Er wordt inspiratie opgedaan bij Bossche Eigen Wijze talenten en je gaat met de andere deelnemers individueel en gezamenlijk werken aan het herontdekken van jouw talent en intuïtie.

 

Dit op een praktische, creatieve, speelse, humorvolle, bijzondere en effectieve manier.

Aan het einde van deze dag heb jij jouw netwerk met unieke Eigen Wijze talenten vergroot, de eerste stappen gemaakt in het ruimte creëren voor jouw talent en impact, heb jij ervaren waar jouw Eigen Wijsheid zit en heb jij de stad ’s-Hertogenbosch op een hele andere manier leren kennen dan in de standaard VVV routes staat.

De eerste "Aandacht voor talent" dagen starten in het najaar. 

Contact

Jan Schofferlaan 2a

5212 RE 's-Hertogenbosch

T 06 46284510

E keesje@keesjehoes.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Keesje Hoes