Ruimte  voor jouw talent

In een persoonlijk op maat gemaakt programma gaat Keesje samen met een medewerker uit de organisatie aan de slag met het (her)ontdekken van zijn of haar unieke talent.

 

In het traject is er aandacht voor de specifieke behoefte in ieders persoonlijke ontwikkeling. De deelnemer gaat op ontdekkingsreis. Hij of zij gaat ervaren wat de impact is die gecreëerd wordt vanuit het talent en durft meer en meer te gaan vertrouwen op de Eigen Wijsheid. Dit om uiteindelijk het unieke talent en intuïtie te kunnen koppelen aan de manier van werken in de organisatie en het realiseren van meer en meer impact.

Het traject begint altijd met een kennismakingsgesprek waarna Keesje een voorstel zal doen over het aantal gesprekken, de duur en de verdere aanpak. Dit wordt het startpunt van de ontdekkingsreis in het ruimte creëren voor ieders talent! 

Gedurende het hele traject zal gewerkt worden via praktische, creatieve, intuïtieve werkvormen en oefeningen.

 

Het kan ook zijn dat de deelnemer gaat kijken bij een ander Eigen Wijs talent of organisatie omdat Keesje gelooft in het leren vanuit de praktijk en van elkaar. 

 

Het is mogelijk om dit programma ook voor teams of afdelingen in te zetten. 

Aandacht voor talent

Gedurende een inspirerend 1 daags programma genaamd 'Aandacht voor talent' gaat Keesje samen met een team of afdeling vol Eigen Wijze talenten op ontdekkingsreis in de stad ’s-Hertogenbosch.

 

Dit is een stad waar naast de cultuur en het bourgondische leven veel te ontdekken valt als je het hebt over talent.

Een stad met een snelgroeiend aantal (sociale) ondernemers die allemaal vanuit hun talent, impact en Eigen Wijsheid werken.

Tijdens de dag zal de eigen ontdekkingsreis om ruimte te creëren voor het individuele of groepstalent als rode draad door het programma gaan.

 

Er wordt inspiratie opgedaan bij Bossche Eigen Wijze talenten en de deelnemers gaan ,individueel en samen, werken en oefenen aan het herontdekken van ieders talent en intuïtie.

 

Dit op een praktische, creatieve, speelse, humorvolle, bijzondere en effectieve manier.

 

Aan het einde van de dag heeft de groep deelnemers een eerste beeld van ieders unieke talent en zijn ze samen nog wat Eigen Wijzer geworden. Dit zijn de eerste stappen in het ruimte creëren voor talent en impact om dit verder toe te gaan passen in de organisatie. Tevens hebben zij de stad ’s-Hertogenbosch op een andere manier leren kennen dan in de standaard VVV routes staat.

De eerste 'Aandacht voor talent' dagen starten in het najaar.

Contact

Jan Schofferlaan 2a

5212 RE 's-Hertogenbosch

T 06 46284510

E keesje@keesjehoes.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Keesje Hoes