In de samenwerking met Keesje ben ik direct vertrouwd geraakt met de oprechte persoon die Keesje is. Het kostte me geen enkele moeite om mijn persoonlijke struikelpunten in het leven en in mijn werk te vertellen. Ik vond het mooi om te horen dat Keesje ook begrijpt dat het persoonlijke leven en werk niet los te zien zijn van elkaar.

Het samenwerken heb ik ervaren als een informele en steunende werkrelatie waarbij het Keesje goed lukt om overzicht te creëren maar ook tussentijds stil te staan bij belangrijke kernpunten.

Samen hebben we verandering aangebracht in het maar doorrennen in de drukte van mens en maatschappij. Keesje heeft mij teruggebracht bij mijn persoonlijke kracht. Dit helpt mij om, in Keesjes taal, “fundament en focus” aan te brengen in mijn leven. Hierdoor heb ik helder voor ogen wat ik ervaar, waar ik voor sta en wat ik wil doen in lastige situaties.

Er is verbinding ontstaan tussen gedachten, gevoel en handelen.

A. Vermeulen 

Mijn samenwerking met Keesje heb ik als ontzettend prettig ervaren. Ik voelde me gelijk bij Keesje op mijn gemak.

Ik had het gevoel dat Keesje me snel erg goed kende en precies kon achterhalen waar ik nog progressie in zou kunnen maken. Hier zijn we vervolgens samen concreet mee aan de slag gegaan.

Hierdoor heb ik, in combinatie met de opdrachten die ik van Keesje mee kreeg, in korte tijd grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling. De adviezen die ik van Keesje heb gekregen vind ik erg waardevol en pas ik nog steeds regelmatig toe.

D. Huberts

Contact

Jan Schofferlaan 2a

5212 RE 's-Hertogenbosch

T 06 46284510

E keesje@keesjehoes.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Keesje Hoes